Meniu
Tap to call +4 0723875821
telefon
Solicita informatii cazare:

0040751450708

0040364140333

Ai fost in aceasta locatie?

Te rugam sa acorzi o nota!

( Nota 4 / 5 )
3 utilizatori au votat.
Vezi certificat clasificare
utile
Internet Wireless ( WI-FI )
utile
Parcare
utile
Servicii de masa
utile
Acces scaun rulant
utile
Piscina interioara
Hotel Salis Spa din Turda stea stea stea stea

Str.. Basarabiei Nr. 44

Check in: 14.00 - Check out: 12:00
Facilitati

bulletFrigider

bulletTV

bulletBaie proprie

bulletBalcon

bulletSauna

bulletCentru SPA

bulletSala de conferinte

bulletBar

bulletRestaurant

bulletRoom service

bulletCutie de valori

bulletUscator de par

Scurta Descriere
Salis Spa Hotel **** confort si sanatate la superlativ, situat la doar 300 m de Salina Turda – „Paradisul de sub pamânt", Salis Hotel&Medical SPA este un tribut adus luxului si sanatatii.
La Salis Hotel&Medical SPA va puteti bucura de un sejur complet intr-un ambietnt unic de relaxare, de tratamentele medicale si welness dar si de preparatele culinare din bucataria traditionala si internationala..
Principala resursa folosita la Salis SPA este sarea. Datorita beneficiilor pe care sarea le are, Salis SPA a creat programe si tratamente pe baza de sare.

Unitatea noastra va asteapta cu 24 de camere echipate complet si modern, dupa cele mai bune standarde hoteliere, oferindu-va tot confortul de care aveti nevoie pentru a va putea relaxa dupa o zi epuizanta

Oaspetii se pot bucura de momente de liniste cu un tratament natural SPA intr-unul din cabinetele noastre de masaj, intr-o cada de hidromasaj pentru relaxarea intregului corp, in hammam pentru o experienta inedita de curatare, in sauna pentru cresterea imunitatii, in piscina pentru eliminarea tensiunilor musculare si in Jacuzzi cu apa sarata pentru reducerea durerilor reumatice si a problemelor respiratorii. Suntem unici in Transilvania pentru programele personalizate oferite, tratamente wellness, recomandari de nutritie si consultatii medicale, prin care readucem vitalitatea si sanatatea, necesare unei vieti normale. Salis Hotel&Medical SPA este un mod de viata, care arata ca doar având grija de noi, preventiv si curativ putem avea o viata de calitate, lipsita de stres si plina de energie.
Scopul nos tru es te sa echilibram sis temul dumneavoastra pe toate planurile sale: fizic, emotional si mental. Ne recomanda profesionalismul, daruirea, pasiunea, prietenia si increderea.
Pachetele noastre sunt complete: cazare intr-una din camerele hotelului, tratamente corporale si faciale, consultatii, nutritie, recomandari. Echipa Salis Hotel&Medical SPA este formata din specialisti, care va vor pune la dispozitie toate resursele, astfel incât sa fiti sanatosi, relaxati si fericiti
Hotel Salis Spa din Turda stea stea stea stea Check in: 14.00 - Check out: 12:00

Str.. Basarabiei Nr. 44

Date Contact
Str.. Basarabiei Nr. 44