Meniu
Tap to call +4 0723875821
telefon
Solicita informatii cazare:

0757073665

Ai fost in aceasta locatie?

Te rugam sa acorzi o nota!

( Nota 5 / 5 )
1 utilizatori au votat.
Vezi certificat clasificare
utile
Internet Wireless ( WI-FI )
utile
Servicii de masa
utile
Parcare pazita
utile
Parcare cu plata
Pensiune Casa Savri din Sighisoara stea stea stea stea

Str. Morii nr. 17

Check in: 2:00pm - Check out: 12:00pm
Facilitati

bulletFrigider

bulletTV

bulletBaie proprie

bulletBar

bulletAer conditionat

bulletBucatarie utilata

bulletUscator de par

bulletSpalatorie

bulletCurte interioara

bulletGratar

Scurta Descriere
Pensiunea Savri **** este situata la poalele cetatii medievale Sighisoara, la doar doua minute de centrul comercial si istoric.

Pensiunea este localizata in cea mai veche cladire datata din Sighisoara, dupa cum dovedesc inscriptiile de pe fresca fatadei (anul 1568). La aceea data proprietarii casei aveau initialele trecute pe fatada M si J, impreuna cu talpile unor incaltari, fapt care dovedeste meseria proprietarului: mester cizmar. Procesul de restaurare al pensiunii ne aminteste de stilul unui muzeu, iar astazi oaspetii pot admira aici obiecte adunate in decursul anilor si o colectie impresionanta de unelte de munca ale mestesugarilor din diferite perioade de timp.

Casa Savri este o cladire monument istoric de clasa A (de interes national), care face parte integranta din zona protejata cu valoare mondiala (UNESCO). Aceasta este, de asemenea, un veritabil muzeu dedicat mestesugarilor, cu piese autentice , vechi, lucrate manual, strânse din zona Transilvaniei. Mobilierul este din lemn masiv, reconditionat la cele mai inalte standarde, intregul proces al restaurarii desfasurându-se pe o perioada de peste 7 ani.

Fiecare camera are un stil aparte, atat in ceea ce priveste mobilierul cât si elementele de decor. De asemenea, fiecare camera beneficiaza de o baie proprie, cu cele mai bune dotari (prosoape albe fine, articole de toaleta de calitate superioara, papuci de casa si uscator de par), incluzand produse de ingrijire corporala de inalta calitate.

Ca oaspete al pensiunii noastre aveti acces la terasa cu vedere la Cetatea Medievala Sighisoara, cu mese de picnic si echipament pentru gratar. De asemenea, puteti admira aici uneltele de munca ale mestesugarilor, obiecte ce reprezinta o parte din elementele autentice ale pensiunii. Va asteptam in fiecare dimineata cu micul dejun pregatit cu bucate traditionale, o cafea aromata si sucuri naturale, pâine de casa, brânzeturi, carnuri locale dar, mai ales, cu fructe proaspete de sezon.
Pensiune Casa Savri din Sighisoara stea stea stea stea Check in: 2:00pm - Check out: 12:00pm

Str. Morii nr. 17

Date Contact
Str. Morii nr. 17