Meniu
Tap to call +4 0723875821
telefon
Solicita informatii cazare:

0740173282

0745939248

Ai fost in aceasta locatie?

Te rugam sa acorzi o nota!

( Nota 5 / 5 )
1 utilizatori au votat.
Vezi certificat clasificare
utile
Internet Wireless ( WI-FI )
utile
Parcare
utile
Servicii de masa
Pensiune Casa Mosului din Cartisoara stea stea stea

Cartisoara

Check in: 2:00pm - Check out: 12:00pm
Facilitati

bulletTV

bulletBaie proprie

bulletBalcon

bulletRestaurant

bulletUscator de par

bulletCurte interioara

Scurta Descriere
Casa Mosului s-a deschis în vara lui 2008. A fost construita într-un sat vechi si plin de povesti, Cârțisoara, de unde celebrul calator-țaran, Badea Cârțan, a plecat sa vada lumea asta mare. E facuta din lemn si piatra de-ale locului si e decorata cu obiecte vechi adunate de pe vaile Fagarasului.Casa Mosului nu e mare, pentru ca noi primim oaspeti, nu turisti. Si pentru ca Mosul, gospodar cu par alb, trebuie sa aiba mare grija de oricine îi trece pragul.

Avem sase camere mari si luminoase, cu podele lucioase si paturi moi, numai bune de odihna si leneveala. În ele se ajunge urcând o scara de busteni din padurile Fagarasului. În sufragerie, adesea mocneste focul în semineu si e-ntinsa o masă mare si bogata, cu cele mai gustoase mâncăruri, gatite de tanti Mariana.

Va asteptam cu o gradina înflorita, de primavara devreme pâna toamna târziu. O gradina în care te poti lungi seara la vorba sau la gratare ori pur si simplu poti sta în leagan si asculta greierii. Iarna, gazduim, fara nici un fel de taxa, oricât de multi oameni de zapada în curtea noastra primitoare.
Pensiune Casa Mosului din Cartisoara stea stea stea Check in: 2:00pm - Check out: 12:00pm

Cartisoara

Date Contact
Cartisoara