Meniu
Tap to call +4 0723875821
Termeni si conditii

     Bine ați venit !

 

Prin accesarea, vizitarea și utilizarea site-ului sunteți de acord că ați citit si ințeles termenii și condițiile de utilizare.

 

Iau Vacanta pune la dispoziția clienților in mod gratuit un spațiu virtual prin care hoteluri, pensiuni, vile, apartamente denumite colectiv unități de cazare iși promoveaza spațiile de cazare și ofertele.

Prin intermediul site-ului iauvacanta.ro fiecare unitate de cazare se inscrie direct și iși face o recomandare in nume și pe cont propriu pentru a furniza informații cu privire la condițiile de cazare și serviciile oferite.Unitatea de cazare poartă intreaga responsabilitate pentru conținutul (informațiilor, imaginilor, prețurilor, ofertelor) afișate in pagina unitații respective.
Iau Vacanta nu este organizator și nu opereaza ca Agenție de Turism scopul nostru fiind acela de a oferii clienților posibilitatea obținerii de informații direct de la furnizorii de servicii (unitățile de cazare) și de a crea un contact direct client-unitate de cazare. Astfel prin conexiunea creată direct (client- unitate de cazare) Iau Vacanta și nici un reprezentant al său nu va răspunde și va ramane neimplicat in cazul unor eventuale neînțelegeri survenite intre client și unitatea de cazare.

În derularea cat mai bună a intregului proces de rezervare adresam clienților rugămintea  sa completeze cu atenție formularul de rezervare și să verifice dacă oferta primita din partea reprezentantului furnizorului de servicii respectă termenii din cererea adresată.
Pentru acoperirea riscului de neprezentare anumite unități de cazare solicita clienților achitarea unei sume avans , cuantumul acestuia fiind stabilit de comun acord cu reprezentantul furnizorului de servicii in funcție de politica tarifară a unității.
Plata avansului reflectă acceptul clientului că a verificat și că este de acord cu pachetul turistic oferit.
Orice modificare ulterioară adusă rezervarii preplatite (schimbare perioadă, numar de locuri, alte servicii etc) va fi considerată nulă fara acordul scris al ambelor parți 

După consumarea sejurului clienții sunt invitați să acorde un calificativ sau să-și exprime părerile in rețelele de socializare cu privire la condițiile de cazare și serviciile oferite.

Iau Vacanta iși exprima drepul de a nu permite publicarea comentariilor calomnioase, injurioase, obscene sau de altă natură ce contravin limbajului adecvat.

 

   Vă mulțumim !
Echipa  Iau Vacanta.

Ne gasiti si pe